FOTO | A început sezonul de dat cu barca și hidrobicicleta și pe lacul din Parcul Cișmigiu. Prețurile sunt ca de Cișmigiu

22 mai 2023
3071 Afișari
FOTO |  A început sezonul de dat cu barca și hidrobicicleta și pe lacul din Parcul Cișmigiu. Prețurile sunt ca de Cișmigiu
FOTO | A început sezonul de dat cu barca și hidrobicicleta și pe lacul din Parcul Cișmigiu. Prețurile sunt ca de Cișmigiu. Sursa foto: B365

S-a deschis debarcaderul din Parcul Cișmigiu, iar bucureștenii pot ieși acum la o plimbare relaxantă pe lac și, în același timp, să admire peisajul frumos din parc.

Cât costă o oră de plimbare cu barca pe lacul din Parcul Cișmigiu

Debarcaderul din Parcul Cișmigiu are atât hidrobiciclete, cât și bărci cu vâsle, deci persoanele doritoare au de unde alege.

Bărci Parcul Cișmigiu
Bărci Parcul Cișmigiu. Sursa foto: B365

Prețul unei plimbări pe lac este de:

  • 25 de lei – 30 de minute
  • 40 de lei – 1 oră

Apa lacului nu este adâncă, deci cei care doresc să se plimbe pot sta fără frică. Debarcaderul are destul de multe bărci, astfel timpul de așteptare pentru o tură pe lac nu este îndelungat.

Bucureștenii care își doresc să închirieze o barcă pot plăti atât cu cash, cât și cu cardul, deoarece debarcaderul are și aparat POS.

Odată cu venirea serii, se aprind luminile de pe marginea lacului, iar peisajul din parc este de vis, chiar perfect instagramabil.

Lumini în Parcul Cișmigiu
Lumini în Parcul Cișmigiu. Sursa foto: B365

Pe lac sunt și câteva rățuște simpatice, care stau la distanță de bărcuțe și se bucură de apă.

Bucureștenii se pot plimba cu barca și pe lacul din Parcul Drumul Taberei

În urmă cu o săptămână, s-a dat startul la sezonul estival pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Debarcaderul de acolo funcționează în intervalul 11:00 – 21:00, iar prețul unei plimbări pe lac diferă în funcție de timpul petrecut.

O oră cu barca pe lac costă 15 lei, iar o jumătate de oră costă 10 lei. Copii până în 12 ani se vor plimba gratuit.

De asemenea, debarcaderul are atât bărcuțe cu vâsle, cât și hidrobiciclete de patru persoane sau lebede de două persoane.

Debarcader Parc Drumul Taberei
Debarcader Parc Drumul Taberei. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Te-ar putea interesa și:

Cookies