ARHIVA B365

Fotbalistul de la Steaua, bătut de colegi, internat din nou la spital

Starea lui Alexandru Ungureanu s-a agravat la câteva zile după ce a ieşit din spital, informează România TV. Pentru că după externare acuza ameţeli, stări de oboseală şi dureri foarte puternice de cap, fotbalisrul a fost internat din nou în spital, pentru investigaţii neurologice suplimentare, pentru a se stabili dacă acesta are leziuni la creier.

Potrivit aceleiaşi surse, tatăl tânărului va depune joi o plângere penală pentru ca toţi cei care l-au bătut cu bestialitate să răspundă pentru faptele lor.

Tatăl lui Alexandru Ungureanu a declarat, la România TV, că tânărul se simte aproape la fel ca atunci când a ieşit din spital, are ameţeli, oboseşte foarte repede şi vede în ceaţă. 

Pe 13 decembrie, Alexandru Ungureanu (17 ani), portarul echipei de juniori al echipei Steaua Bucureşti, a fost găsit leşinat în curtea şcolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade, după ce a fost bătut cu bestialitate de un coleg şi mai mulţi prieteni ai acestuia.

Ungureanu face fotbal la clubul din Ghencea de la vârsta de cinci ani şi în vara trecută a fost împrumutat la ACS Berceni pentru un sezon, participând la o serie impresionantă de victorii la clubul ilfovean.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button