Fotbalist dispărut fără urmă din București. A fost atacant la FCSB și Rapid, iar poliția cere ajutorul oamenilor pentru a-l găsi

03 nov. 2023
744 Afișari
Fotbalist dispărut fără urmă din București. A fost atacant la FCSB și Rapid, iar poliția cere ajutorul oamenilor pentru a-l găsi
Fotbalist dispărut fără urmă din București. A fost atacant la FCSB și Rapid, iar poliția cere ajutorul oamenilor pentru a-l găsi. Sursa foto: Poliția Română

Un fost jucător al echipelor Rapid și FSCB a fost dat dispărut de membrii familiei. Poliția Română a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l depista.

Bărbatul a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors

Poliția Română le cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unui fost atacant al echipelor Rapid și FCSB, Burdujan Lucian. Bărbatul a plecat de acasă în luna noiembrie a anului trecut, în mod voluntar, și nu s-a mai întors până în prezent.

Lucian avea domiciliul în Piatra Neamț, județul Neamț.

Astfel, familia fotbalistului s-a decis să contacteze Poliția Română pentru a-l da dispărut.

Pentru a le fi mai ușor oamenilor să îl identifice pe bărbat, polițiștii au dat câteva detalii despre el, anume:

  • are ochi căprui
  • înălțime: 180 cm;
  • greutate: 80 kg;
  • corpolență: atletic;
  • culoare păr: negru.
  • vârstă: 39 de ani.

Totodată, aceștia au adăugat și o fotografie cu persoana dispărută:

Fost atacant dispărut
Fost atacant dispărut. Sursa foto: Poliția Română

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit GSP.ro, în luna septembrie 2023, bărbatul s-ar fi aflat în București.

Jurnaliștii au încercat să ia legătura cu bărbatul

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au încercat să îl contacteze pe bărbat în urma anunțului de dispariție publicat de Poliția Română, dar la telefon a răspuns altcineva, despre care aceștia au crezut că este chiar Lucian. În trecut, comunicaseră cu fotbalistul pe același număr de telefon.

Persoana care a răspuns apelului a spus doar „Sunt la muncă, nu am semnal”, apoi a închis.

După răspunsul primit, reporterul GSP a transmis polițiștilor numărul de telefon pentru a-l putea contacta pe fostul fotbalist. IPJ Neamț a descoperit însă că altă persoană s-a dat drept Burdujan.

Persoana respectivă a revenit ulterior, abia la câteva ore după scurta discuție și după ce fusese contactat și de alți jurnaliști care aveau numărul de telefon după interacțiuni în trecut cu Burdujan, pentru a recunoaște că posesorul numărului nu mai este fostul fotbalist.

Te-ar putea interesa și:

Cookies