Fostul viceprimar al Sectorului 1 a demisionat şi din Consiliul Local

de:
09 mart. 2012
2 Afișari
Fostul viceprimar al Sectorului 1 a demisionat şi din Consiliul Local

„Voi prezenta în Biroul Permanent Naţional al PSD de luni care sunt motivele pentru care am recurs la acest gest”, a precizat Tudorache, care a fost şi viceprimar al aceluiaşi sector.

Dan Tudorache, a fost demis în 22 decembrie 2011, din funcţia de viceprimar al sectorului 1 din Capitală, din cauza deficienţelor din activitatea administrativă, în locul lui fiind propusă Carmen Musceleanu (PSD). Decizia de demitere a fost luată cu 19 voturi pentru şi 5 abţineri.

În luna septembrie, Viceprimarul Sectorului 1, Dan Tudorache a rămas fără maşină după ce a parcat-o într-un loc nepermis. A recuperat-o repede şi pe gratis, apelând la funcţia sa. Edilul a invocat că era în timpul serviciului şi că „lucrează în slujba cetăţenilor“.

Lucrătorii de la firma de ridicări auto CFR Transauto SRL i-au ridicat maşina viceprimarului sectorului 1, Dan Tudorache, pe 14 septembrie, scrie adevarul.ro.

Când a constatat fapta “hingherilor de maşini”, edilul a plecat imediat să îşi recupereze autoturismul marca Toyota. Aici, şi-a scos legitimaţia şi nu a mai plătit taxa de 868 de lei.

“Nu am plătit nimic pentru că eram în timpul serviciului şi eu lucrez în slujba cetăţeanului”, a explicat viceprimarul.

Legitimaţia de la primărie nu i-a folosit şi la Poliţie: oamenii legii i-au dat 4 puncte amendă şi 3 puncte de penalizare pentru oprire neregulamentară.

Cookies