Fostul șef de la crimă organizată București nu ar fi fost drogat când a provocat sinistrul accident mortal din Popești Leordeni. Analiza de sânge contrazice drugtestul

06 sept. 2023
460 Afișari
Fostul șef de la crimă organizată București nu ar fi fost drogat când a provocat sinistrul accident mortal din Popești Leordeni. Analiza de sânge contrazice drugtestul
Fostul șef de la crimă organizată București nu ar fi fost drogat când a provocat sinistrul accident mortal din Popești Leordeni. Analiza de sânge contrazice drugtestul. Sursa foto colaj: Screenshot Știrile ProTV

IPJ Ilfov a anunțat că fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București nu ar fi fost drogat în momentul în care a provocat accidentul mortal din Popești Leordeni. În urma acestui accident, o femeie a murit, iar o alta a fost rănită.

Fostul șef de la crimă organizată București nu ar fi fost drogat când a provocat accidentul mortal din Popești Leordeni

În urma buletinului de analiză toxicologică emis de Institutul de Medicină Legală, polițiștii din județul Ilfov au anunțat că șoferul în vârstă de 59 de ani, care a provocat accidentul mortal din Popești Leordeni, nu ar fi fost drogat.

Analiza de sânge contrazice drugtestul: a ieșit negativă pentru consumul de substanțe psihoactive în cazul fostului șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

În cazul privind accidentul rutier din data de 2 septembrie a.c., produs pe strada Unirii, din localitatea Popești Leordeni, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altei victime, facem precizarea că, în urma recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a consumului de alcool și substanțe psihoactive, precizăm faptul că Buletinul de Analiză Toxicologică, emis de Institutul de Medicină Legală «Mina Minovici» București, a indicat o valoare pozitivă la consumul de alcool și o valoare negativă la consumul de substanțe psihoactive, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, potrivit News.ro.

O femeie a murit, iar o alta a fost rănită sâmbătă, 2 septembrie, în urma accidentului produs în Popești Leordeni. Totodată, cinci mașini care erau parcate au fost avariate. Fostul șef de la crimă organizată București a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică după-amiază, 3 septembrie, magistrații Judecătoriei Cornetu au decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cookies