ARHIVA B365

Fostul şef al McDonald’s România a investit 2,4 milioane de euro într-un bloc din Capitală

Blocul în care fostul şef al McDonald’s România a investit 2,4 milioane de euro are 62 de apartamente şi garsoniere şi se află în zona Lizeanu din Capitală. „Blocul este finalizat şi deja am vândut 14 din totalul de 62 de locuinţe. Există interes mare pentru proiect, însă nu toate cererile se şi finalizează cu vânzare”, a declarat Alecu, citat de zf.ro.

Aceasta nu este prima investiţie imobiliară a lui Alecu, el mai construind alături de fratele său imobile în Predeal şi Bucureşti încă din perioada când lucra la McDonald’s.

Deşi până acum a vândut mai puţin de un sfert din totalul locuinţelor din blocul pe care l-a construit în zona Lizeanu, Alecu este optimist şi speră ca până la finele anului să vândă tot. „Dacă vindem apartamentele de aici (Lizeanu, n.red.) mă apuc imediat de alt bloc”, a precizat fostul şef al McDonald’s România, care mai are investiţii în domeniul HoReCa şi al bijuteriilor.

Marian Alecu mai spune că, deşi nu o să mai vedem preţurile din perioada de boom şi implicit nici câştigurile de atunci ale compani­ilor din domeniu, încă se obţine profit din imobiliare.

Preţul unui apartament cu două camere în blocul dezvoltat de Alecu este de 55.000 de euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button