Fostul secretar de stat de la Comunicații, Marius Fecioru, REȚINUT pentru devalizarea Poştei

de:
26 mai 2015
1 Afișari
Fostul secretar de stat de la Comunicații, Marius Fecioru, REȚINUT pentru devalizarea Poştei

Fostul secretar de stat a ajuns la sediul central al DNA în jurul orei 12.30. La intrarea în sediul instituţiei, el nu a dorit să facă declaraţii, potrivit antena3.ro.

Fecioru este audiat într-un dosar ce vizează fapte comise de funcţionari publici ai Poştei Române, între anii 2011- 2012, în urma cărora statul a fost prejudiciat cu aproximativ 300.000 de euro.

În perioada mai 2011 – 2012, din dispoziţia lui Constantin Olimpiu Nicolae, fost director Logistică în cadrul Poştei Române, la instigarea şi sub autoritatea Mioarei Pribescu, fost director executiv al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), şi a lui Marius Constantin Fecioru, a fost distribuită în mod repetat, de Poşta Română, fără facturare, corespondenţă prelucrată în poştă hibridă, provocând companiei naţionale un prejudiciu de 1.128.228 de lei, informează surse judiciare ale Mediafax.

Pentru distribuirile frauduloase, în evidenţa CNPR nu există procese verbale de predare-primire. În plus, pe lângă aceste documente, lipsesc şi volumele de trimiteri poştale.

Cookies