ESENTIAL

Fostul principe Nicolae îi cere tinerei care susţine că a lăsat-o însărcinată TEST DE PATERNITATE

La 1 august 2015, regele Mihai i-a retras titlul de prinț lui Nicolae și l-a scos din linia de succesiune la tron. Atunci, Casa Regală nu a făcut publice motivele, dar în presă au apărut informații despre relația princepului cu o tânără din echipa care îl însoţea în acţiunile din ţară, care era atunci însărcinată.

Într-un comunicat, Nicholas Medforth-Mills arată că i-a cerut de mai multe ori Nicoletei Cîrjan, tânăra care susţine că are o fetiță cu fostul principe, să facă un test de parternitate, dar că tânăra a refuzat ferm.

Fostul principe mai susţine că, dacă în urma unui test ADN efectuat la Institutul Naţional de Medicină Legală se va stabili că el este tatăl copilului, atunci îşi va asuma „toate obligaţiile legale”.

Nicholas Medforth-Mills povestește că, prin corespondență scrisă, pe parcursul anului 2016, Nicoleta Cîrjan l-a anunțat că ar fi tatăl fetiței Iris Anna, născută la 9 februarie.

Până acum, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, precizează fostul principe. Nicholas Medforth-Mills este primul născut al principesei Elena, cea de-a doua fiică a regelui Mihai şi a reginei Ana. În aprilie 2010, el a devenit prinţul Nicolae al României – și al treilea în ordinea succesiunii la tron, după principesa Margareta şi după mama sa.

La scurt timp după postarea fostului principe a reacționat și Nicoleta Cîrjan. Aceasta dă de înțeles că ar fi de acord cu testul de paternitate, dar să se facă la o clinică privată din Brașov, acolo unde locuiește ea și cu copilul său.

„Am vrut să fie liniște, pace și discreție, dar se pare că nu s-a putut. De dragul adevărului și al corectitudinii, las aici răspunsul trimis pe e-mail la solicitarea avocatului domnului Nicholas Medforth Mills din data de 03.09.2016, aceasta fiind unica mea poziție față de subiect:

„Stimate Domnule avocat,

Fata de adresa dvs din 03.09.2016 facuta in numele clientului Nicholas Medforth-Mills, arat urmatoarele:

– Asa cum rezulta si din corespondenta noastra anterioara referitoare la efectuarea testului de paternitate de catre clientul dvs, i-am solicitat in repetate randuri efectuarea acestui test atat la Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici” din Bucuresti cat si la o clinica privata acreditata, dar clientul dvs a refuzat efectuarea acestui test si la o clinica privata acreditata;

– Nu am facut public faptul ca dl. Nicholas Medforth-Mills este tatal copilului meu, adresa dvs fiind de intimidare si chiar jignitoare, in conditiile in care i-am solicitat de atatea ori clientului dvs sa colaboram in discreție si sa efectuam testul de paternitate si la o clinica privata, pentru a pune capat acestei situatii; Mai mult decât atat, faptul ca am ținut secreta identitatea tatălui si nu am dat curs solicitărilor mass media de a vorbi pe aceasta tema, pentru a proteja imaginea clientului dumneavoastră, mi-a adus mie prejudicii de imagine si de reputație;

– Insistenta dvs de a face testul de paternitate numai la Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici” din Bucuresti si doar pana pe data de 19.09.2016 imi trezeste suspiciuni si prin urmare insist ca acest test sa fie efectuat in primul rând la o clinica privata acreditata din județul Brasov, locul unde avem domiciliul eu si copilul, la o data ce va fi stabilita de comun acord de catre noi, iar apoi la IML Bucuresti;

– Imi rezerv dreptul de a introduce la instantele judecatoresti actiunea in stabilirea paternitatii cand voi considera eu, actiunea fiind imprescriptibila.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button