ARHIVA B365

Fostul primar Videanu câştigă milioane din afaceri cu Primăria

Firma la care fostul edil e acţionar livrează piatra cubică şi bodurile pentru refacerea străzilor adiacente bulevardului Aviatorilor, lucrare pentru care primăria plăteşte peste 78 de milioane de lei, anunţă Antena 3.

Pe cele patru străzi paralele cu bulevardul Aviatorilor, muncitorii lucrează de zor. Excavatoarele scot piatra cubică din pamânt şi o încarcă în camioane, pentru ca apoi să ia calea depozitelor. Pe locul rămas, alţi muncitori nivelează terenul şi îl pregătesc pentru a pune piatră cubică nouă.

După constructor, nu mai corespunde calitativ nici măcar o bucată din piatra scoasă de pe cele două străzi laterale şi o înlocuieşte pe toată. Aşa că Administraţia Străzilor a impus prin contract firmei care a câştigat licitaţia de reabilitare să cumpere altele noi.

Aşa a ajuns firma fostului primar al capitalei, Adriean Videanu, să fie încă o dată furnizor de piatră cubică şi borduri pentru stăzile din Bucureşti. Primele loturi au fost deja livrate iar etichetele arată că furnizorul a adus piatra tocmai din China. Adrian Videanu nu a putut fi contactat pentru lămuriri. Administraţia Străzilor are însă explicaţii pentru felul în care se face înlocuirea pavelelor.

Conform contractului încheiat cu Primăria Capitalei, cele şase străzi laterale de pe bulevardul Aviatorilor trebuie să fie gata pavate pînă la sfîrşitul anului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button