Fostul primar Crin Halaicu si-a facut un conac la interesectia strazilor Crinului si Halaicului

de:
20 iun. 2013
6 Afișari
Fostul primar Crin Halaicu si-a facut un conac la interesectia strazilor Crinului si Halaicului

Conacul este inconjurat la strada de un gard impozant, de aproape doi metri inaltime, si este intesat cu zeci de camere de inregistrari care urmaresc orice miscare suspecta in zona. Doar drumul de acces este din alta epoca, si pare mai degraba o ulita din secolul XIX decat o strada din secolul XX, informează Cancan.

Domeniul impresionant se intinde pe 12.000 mp si e unul dintre punctele importante de reper din Mogosoaia. Nici nu s-ar putea altfel, dat fiind rezonanta numelui fostului primar.  

Si mai interesant este ca, intre timp, strazile din jur au fost botezate cu numele si prenumele lui. Oricat ar parea de neobisnuit, la stanga domeniului lui Crin Halaicu se intinde strada Crinului, iar in dreapta strada Halaicului.

Crin Halaicu s-a retras in afaceri dupa ce si-a dus la final mandatul de primar, iar singurele informatii care au mai aparut despre el de-a lungul acestor ani au fost in general despre divorturi. 

Mai exact, intr-o mare discretie, s-a despartit si de cea de-a doua nevasta, in 2010, pentru o tanara care aspira la o cariera in modeling. Aceasta din urma relatie inca dureaza, ne-au lamurit vecinii. 

Crin Halaicu a divortat pentru a doua oara in 2010.

El a revenit în activitatea politica a PNL în 2009, fiind numit raportorul comisiilor de specialitate PNL București. Tot în 2009, Crin Halaicu a donat o sumă importantă partidului, fiind principalul sponsor din rândul persoanelor fizice.

Cookies