Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat pentru luare de mită, eliberat condiţionat

de:
10 dec. 2014
0 Afișari
Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat pentru luare de mită, eliberat condiţionat

Decizia Tribunalului Dolj este definitivă, astfel că Antonie Solomon, care este încarcerat la Penitenciarul Pelendava, va fi pus în libertate, potrivit Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Dolj au respins, miercuri, recursul formulat de procurorii DNA la cererea de eliberare condiţionată formulată de Antonie Solomon şi au menţinut decizia dată de Judecătoria Craiova, în luna noiembrie, care admisese solicitarea de eliberare condiţionată a fostului primar.

Cererea de eliberare condiţionată a lui Antonie Solomon a fost înregistrată, în 5 noiembrie, la Judecătoria Craiova, care, în 13 noiembrie, a admis solicitarea, însă procurorii anticorupţie au contestat decizia.

În septembrie 2013, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, pentru fapte de corupţie, potrivit unei decizii a instanţei supreme.

În acelaşi caz, omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare.

Antonie Solomon era acuzat că a primit 50.000 de euro mită de la Cornel Penescu, acţionar principal al firmei PIC din Piteşti, pentru a-i facilita acestuia diverse servicii în Craiova.

Cookies