Fostul PR Manager al Pro TV s-a mutat la Antena 1

de:
16 iun. 2014
2 Afișari
Fostul PR Manager al Pro TV s-a mutat la Antena 1

Potrivit paginademedia.ro, după ce Diana Zamfirescu a plecat de la Pro TV şi a preluat conducerea departamentului de PR al Antena Group, alţi trei oameni care au lucrat la Pro TV completează echipa. Este vorba de Camelia Cavadia, Oana Mihalache şi Alina Sin.

Camelia Cavadia va fi, din iulie, PR Manager al postului Antena 1. Ea a fost PR Manager la Pro TV, până la decizia managementului de a concedia subit tot departamentul de PR. A lucrat în Pro TV din 10 decembrie 1995 şi până pe 9 mai 2014. A participat la promovarea tuturor producţiilor, campaniilor şi vedetelor Pro TV, încă de la lansarea postului.

Oana Mihalache a fost senior PR Coordinator la Pro TV. Va avea aceeaşi poziţie, dar la Antena 1. A intrat în Pro TV în martie 2006, în echipa Știrilor Pro TV. Din martie 2008 s-a alăturat departamentului de PR PRO TV în funcţia de senior PR coordinator şi s-a ocupat de proiecte precum: ştirile PRO TV (vedete, campanii, emisiuni), România, te iubesc, Dansez pentru tine (ultimele două sezoane), Tanti Florica, Apropo TV, Ce se intimpla, doctore?, Patru nunti si-o provocare.

Alina Sin a fost senior PR Coordinator la Pro TV, din decembrie 2005, până în acest an. S-a ocupat de proiecte MediaPro Music, precum şi de alte proiecte, precum MasterChef, Las Fierbinţi, Happy Hour/La Măruţă, Serviciul Român de Comedie, Spitalul de demenţă, mai scrie sursa citată.

Luna trecută întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat. Angajaţii au fost anunţaţi că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute. Momentul s-a petrecut în prezenţa bodyguarzilor.

Cookies