Fostul ministru al Muncii Mariana Câmpeanu şi-a angajat şoferul pe post de consilier în cabinet

de:
02 apr. 2014
0 Afișari
Fostul ministru al Muncii Mariana Câmpeanu şi-a angajat şoferul pe post de consilier în cabinet

Soferul a primit si un post de consilier debutant si intr-o institutie care gestioneaza fondurile POS-DRU. In plus, cu doar cateva zile inainte de concursul pentru aranjarea caruia sefa de cabinet a Marianei Campeanu, Iuliana Corut, a fost luata din birou de DNA, fiind, in prezent, condamnata la trei ani de inchisoare, fostul ministru semna decizia prin care cumnatul Iulianei Corut devenea seful Directiei Economice si de Investitii din minister, adica seful banilor de la Ministerul Muncii, scrie Centrul de Investigatii Media.

Mariana Campeanu l-a ajutat si pe cel despre care presa spunea ca a ajutat-o sa ajunga parlamentar, tehnicianul silvic Sorin Stefoni, fost primar al comunei hunedorene Densus, caruia, dupa ce l-a numit secretar de stat, i-a facut cadou cu un Audi luat prin comodat de la Registrul Auto Roman, institutie unde fiul ei, cercetat intr-un dosar cu un prejudiciu de un milion de euro, este director tehnic.

Odata ajunsa la minister, masina folosita de Stefoni a fost reparata si ingrijita pe banii institutiei conduse de Campeanu, care a bagat in ea aproape trei mii de euro. Masina a fost returnata RAR cu doar o luna inainte de plecarea cuplului Campeanu-Stefoni de la Ministerul Muncii. Mai multe informatii, pe  Centrul de Investigatii Media.

Mariana Campeanu, actualul ministru liberal al Muncii, i-a dat in 2005, in calitate de sefa a Casei de Pensii Ilfov, „in conditii suspecte” sotului sau, Iulian Campeanu, pensie si indemnizatie de insotitor, ca urmare a incadrarii in gradul I de invaliditate. Cu toate acestea, bărbatul a fost văzut frecvent mergand sa-si ia nepotul de la gradinita, plimbandu-se pe strada pe care locuieste, cu mainile in buzunare, sau vorbind la telefon. 

Cookies