BAZAR

Fostul șef al ANAF, Șerban Pop, urmărit penal în dosarul Antenelor

Procurorii au sesizat faptul că în timpul mandatului lui Șerban Popau fost făcute controalele ale Gărzii Financiare la mai multe companii, fiind obținute documentele folosite apoi de Sorin Alexandrescu pentru a șantaja RCS-RDS. Șerban Pop este acuzat că el ar fi cel care i-a dat documentele lui Sorin Alexandrescu. 

De altfel, la scurt timp după respectivele controale Șerban Pop și-a pierdut funcția de director al ANAF.

Acel document a fost folosit de Alexandrescu pentru a-l șantaja pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu sunt urmăriţi penal în dosarul în care directorul Antena TV Group este cercetat pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei. Ancheta a fost extinsă şi asupra persoanelor juridice S.C. ANTENA TV GROUP S.A şi S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., în sarcina cărora s-a reținut infracţiunea de şantaj.

Prin intermediul posturilor de televiziune şi al publicaţiilor aparţinând trustului de presă Intact Media Group au fost difuzate şi publicate ştiri şi articole cu impact negativ asupra companiei RCS&RDS. În paralel, postul de televiziune „Antena 1” a difuzat, începând din 9 mai (ora 14.35), un material promo cu titlul paralel, postul de televiziune Antena 1 a difuzat, începând din 9 mai (ora 14.35), un material promo cu titlul „Exploziv. Mită în fotbal 3,5 milioane euro via Oradea – Bucureşti. Ancheta jurnalistică în curând”, potrivit procurorilor.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, și președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, au fost chemați joi, la Direcția Națională Anticorupție, în dosarul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button