ARHIVA B365

Fostul dinamovist Andrei Mărgăritescu, condamnat la trei ani de închisoare

Cei doi foşti dinamovişti au scăpat, astfel, de închisoare cu executare în dosarul în care au fost acuzaţi de procurori că au făcut afaceri cu o maşină declarată furată. Curtea de Apel Bucureşti îl condamnase pe Cristi Munteanu la cinci ani de închisoare cu executare, iar pe Andrei Mărgăritescu tot la trei ani de închisoare cu suspendare, scrie realitatea.net.

Pe de altă parte, David Cosmin Rotundu a fost găsit vinovat de infracţiunea de complicitate la tentativă de înşelăciune de instanţa supremă, care a decis să schimbe pedeapsa de 10 ani şi şase luni de închisoare, dată de Curtea de Apel Bucureşti, astfel încât el va executa în final patru ani şi 11 luni de închisoare.

De asemenea medicul Alexandru Cristian Mircea Magherescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, Cristinel Antonio Enache la un an de închisoare cu suspendare, Adrian Mihai Radu la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, pe soţia sa, Bianca Radu, la doi ani sub supraveghere pentru fapta de tăinuire, iar Bogdan Treveleanu la o pedeapsă de doi ani închisoare cu suspendare.
Sentinţa dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este definitivă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button