Fosta soţie a lui Gyuri Pascu, PRIMA REACŢIE după moartea actorului

de:
04 oct. 2016
0 Afișari
Fosta soţie a lui Gyuri Pascu, PRIMA REACŢIE după moartea actorului

Intitulat „Pentru Gyuri” articolul precizează că la venirea primei ambulanțe Ioan Gyuri Pascu își revenise complet, fosta lui soție amintind că „nici măcar ceea ce denumea atac de panică nu a avut loc în prezenţa doamnei doctor„.

Chiar mă uitam cu speranţă că atunci parcă uitase de panică complet. Şi după ce am condus-o la poartă şi-apoi m-am întors, Gyuri era bine. Am mai stat puţin şi-apoi l-am întrebat dacă nu vrea să meargă să se întindă în pat. A zis că da, şi spre uimirea mea s-a ridicat cu uşurinţă în picioare, ba mai mult, a spus că nu vrea să meargă cu cârjele. Asta nu se mai întâmplase de mult prea multe zile„, a scris Daniela Marin pe blogul său.

Fosta soție a artistului a mai spus că de la mijlocul lunii septembrie, Ioan Gyuri Pascu avea probleme la un picior. „Nu ştiu dacă s-ar fi putut salva, nu ştiu dacă îşi dorea să fie salvat, chiar dacă, cu mare speranţă şi încredere aştepta să treacă noaptea ca să mergem a doua zi la Târgovişte, la acupunctură”.

Femeia a mai precizat că artistului îi era teamă de medici și că, în afară de anul 2003, acesta nu își mai făcuse analizele până în 2010, moment în care Ioan Gyuri Pascu a suferit un atac cerebral.

Citeşte AICI articolul integral

Cookies