ARHIVA B365

Fosta soţie a lui Dan Condrea, audiată la Tribunal: A fost ofiţer SIE. Am probe că era filat

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a mers joi la Tribunalul Bucureşti pentru un termen într-un proces de custodie a copilului pe care îl are cu fostul patron Hexi Pharma.

Femeia a declarat la ieşirea din sediul instanţei că a depus pe masa judecătorilor mai multe documente din care, spune ea, reiese că Dan Condrea a fost filat.

Alexandru Condrea a fost filat în permanenţă cum şi eu am fost filată. A fost ofiţer SIE, a fost filat în permanenţă „, a spus Laura Georgescu, citată de Mediafax.

Femeia a arătat şi mai multe fotografii în care, susţine ea, ar apărea lucrători din cadrul serviciilor.

Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj”, a adăugat fosta soţie a lui Condrea.

Întrebată dacă este sigură că a fost filată în prezent, ea a răspuns ” întrebaţi-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum să nu-l fileze. Doar în ultimele două luni, de când cu aceea lege, nu au mai putut să-l fileze”.

Femeia spune că documentele cu privire la activitatea Hexi Pharma le-ar fi luat dintr-un apartament al lui Dan Condrea, când acesta era plecat din ţară. Aceleaşi acte le-ar fi depus la un denunţ formulat în septembrie 2015 şi le-ar fi înmânat şi jurnalistului Cătălin Tolontan.

CITEŞTE ŞI Parchetul ICCJ: Moartea lui Condrea a fost VIOLENTĂ. Iubita l-a recunoscut după semnele particulare 

Mai mult, aceasta susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților”, a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, știe detalii, potrivit antena3.ro.

Dan Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button