Fosta soţie a lui Condrea: „El dădea bani la toate partidele la PNL, la PSD. Erau și nume, și sume”

de:
26 mai 2016
0 Afișari
Fosta soţie a lui Condrea:

”Eu consider că eragent SIE pentru că a simțit nevoia să se înarmeze, a obținut cu ușurință un permis de port-armă. SIE angajează în sistemul bancar și în sistemul de stat, patroni. E o presupunere a mea.

Eu nu primesc ordine de la tine a spus când l-am întrebat dacă e ofițer acoperit. I-am spus că vreau să-mi fac și eu sun sistem off-shore la aceeași firmă la care a făcut și el. Era prin 2007-2008 până în 2009. El mi-a dat o carte de vizită și acolo, la firma de intermediari, cetățeni ruși, maghiari, basarabeni. Atunci și-a schimbat comportamentul, a devenit mai violent, mult mai violent. Fusese până atunci violent, dar apoi a devenit și mai violent. Mă dădea cu capul de parchet și de beton”,  a comentat femeia, conform stiripesurse.ro

CITEŞTE ŞI Flori Dinu, director Hexi: „Nu am dat niciodată mită”. Mesajul pentru fosta soţie a lui Condrea

Polițiștii au descins joi la sediul firmei Hexi Pharma pentru a ridica noi documente. Flori Dinu, director general al companiei, a răspuns acuzaţiilor lansate la adresasa, spunând că nu a dat niciodată mită medicilor în calitate de reprezentant al firmei și a rugat-o pe fosta soție a lui Dan Condrea să facă un denunț la Parchet.

Dacă până atunci mă obliga să mergem în vacanțe doar în România, după aceea mergea doar în străinătate singur, în Germania, Portugalia și își deschidea conturi offshore.  A urmat o explozie în afaceri, cu cifre uriașe.

El dădea bani la toate partidele la PNL, la PSD, erau toate partidele în acele fișiere ascunse pe care eu le-am găsit la o percheziție a mea în 2008. Eu eram director general al Hexi Pharma. El ne punea viața în pericol cu acțiunile lui, mie și copilului. Erau și nume, și sume”, a spus aceasta, conform stiripesurse.ro

Fosta soţie a lui Dan Condrea, audiată la Tribunal: A fost ofiţer SIE. Am probe că era filat

Fosta soţie a lui Dan Condrea a fost audiată, joi. la Tribunalul Bucureşti, unde a cerut instituirea de urgenţă a unui ordin judecătoresc pentru protecţia copilului pe care îl are cu patronul Hexi Pharma. Laura Georgescu a declarat, după audieri, că fostul său soţ era cu siguranţă ofiţer SIE şi „a fost filat în permanenţă”.

Cookies