ȘTIRI

Fosta soţie a liderului PNL ucis de socrul său, de negăsit. Ce i-ar fi reproşat aceasta tatălui ei

Fosta soţie a liderului PNL este dispărută din ziua în care Bălăşescu a fost descoperit mort. Vecinii susţin că ar fi auzit-o pe femeie ţipând la tatăl ei, într-o convorbire telefonică. „Tată, ce-ai făcut?”, i-ar fi spus aceasta tatălui ei. Mai mult, martorii susţin că ar fi auzit-o zicându-i tatălui său să se predea imediat poliţiei.

Principalul suspect în acest caz de crimă, socrul lui Mihail Bălăşescu, George Adrian Epaminonda Burchel, a dispărut în dimineaţa în care a fost găsit cadavrul politicianului. El a lăsat un bilet în care anunţa că l-a ucis pe Bălăşescu şi că nu va fi găsit niciodată.

Potrivit România TV, nici Ana Maria Burchel, soţia lui Bălăşescu, nu a mai fost văzută din acea dimineaţă în care a fost găsit cadavrul fostului soţ. Ea nu a participat nici măcar la înmormântarea soţului său. Este posibili fie ca ea să se ascundă până când tatăl său va fi reţinut, fie pur şi simplu nu vrea să stea de vorbă cu poliţiştii, pentru că este posibil ca şi ea să fie implicată în aceatsă crimă, menţionează sursa citată.

Ea a fost cea care le-a deschis uşa poliţiştilor în ziua descoperirii cadavrului. Din acel moment, nimeni nu a mai văzut-o pe femeie la apartament.

Proprietarii apartamentului în care s-a produs crima vor să închirieze locuinţa, dar înainte de asta să aducă un preot care să sfinţească locul.

Tatăl femeii închiriase apartamentul din Bragadiru, unde l-ar fi torturat şi ucis pe Mihai Bălăşescu, de la doi tineri din Capitală.

Poliţia îl caută în continuare pe presupusul asasin, care este dat în urmărire generală.

Procurorii au cerut mandat de arestare în lipsă pentru socrul lui Mihail Bălăşescu, fostul lider PNL, ucis în urmă cu o săptămână. Socrul lui Mihail Bălăşescu ar fi lăsat un bilet prin care şi-ar fi anunţat rudele că vrea să îşi ucidă fostul ginere şi apoi va fi de negăsit, potrivit Realitatea Tv.

Medicii legisti au efectuat necropsia in cazul lui Mihail Balasescu, fost secretar general al PNL. Potrivit medicilor legisti, politicianul a avut parte de clipe ingrozitoare inainte de moarte.

Socrul lui Balasescu, principalul suspect in acest caz, l-ar fi batut pe politician cu bestialitate, i-ar fi legat mainile la spate si i-ar fi pus un claus in gura sa nu poata tipa de durere sau dupa ajutor. Legistii sustin ca au gasit semnele unor lovituri puternice pe tot trupul victimei, care in final a fost ucisa prin strangulare, potrivit Romania TV.

Legistii urmeaza sa faca si un set de analize toxicologice.

Potrivit cancan.ro, ancheta în cazul morţii lui Mihail Bălăşescu a luat o nouă turnură. Din surse apropiate anchetei s-a aflat că principalul suspect ar fi comis crima cu ajutorul unui complice.

Principalul suspect al anchetatorilor este fostul socru al lui Bălăşescu, tatăl celei de-a treia soţii a politicianului, Ana Maria Burchel. Acesta îl ameninţase în repetate rânduri pe fostul liberal în timpul procesului de divorţ dintre el şi fiica sa şi al celui de partaj. Burchel l-ar fi ademenit pe Mihail Bălăşescu în apartamentul său din Bragadiru, sub pretextul că dorea să discute cu el despre partaj şi, susţine avocata fostului politican, chiar despre a-i da o mână de ajutor în lupta cu fiica sa, cu care el însuşi ar fi avut probleme.

Ajuns acolo, însă, Mihail Bălăşescu nu a găsit ceea ce credea, ci şi-a găsit sfârşitul într-un mod extrem de violent.

După moartea lui Mihail Bălăşescu, informaţiile strânse de anchetatori l-au indicat ca principal suspect pe tatăl Anei Maria Burchel, iar acum a ieşit la iveală şi faptul că acesta ar fi avut un complice, un cetăţean bulgar cu care fosta soţie a defunctului ar fi avut o relaţie.

Ucigaşul lui Mihail Bălăşescu nu a fost prins nici până la această oră, existând ipoteza că şi-ar fi putut pune capăt zilelor, după ce rudele sale au înmânat procurorilor o scrisoare în care vorbea despre uciderea fostului secretar general adjunct al PNL şi care conţinea şi mesajul „nu veţi mai auzi niciodată de mine”.

Politistii il cauta de trei zile pe fostul socru al lui Mihail Balasescu, acesta fiind, principalul suspect in cazul de omor. Fiica acestuia a gasit cadavrul, insa tatal ei a disparut de la domiciliu.

Balasescu a fost chemat de respectivul barbat la o discutie, iar ca locatie a fost aleasa comuna Bragadiru. La inceput discutia a fost una calma, insa pe parcurs lucrurile au degenerat, iar Mihai Balasescu a fost ucis. Criminalul ar fi sunat la Politie sa anunte crima, insa pana vineri noaptea la 23.30 nu fusese prins.

Politicianul a fost gasit mort, acoperit cu o patura, in locuinta unei rude a uneia dintre fostele sale sotii. O echipă de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov si criminalisti au inceput cercetarea la fata locului. Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţti, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta. Mihail Balasescu a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button