Fostă angajată de la Bamboo, consilier în Parlamentul României

de:
21 oct. 2015
1 Afișari
Fostă angajată de la Bamboo, consilier în Parlamentul României

UPDATE: După ce s-a laudat pe Facebook ca nu va mai sta „la discutii” in trafic, pentru ca a primit permis de acces cu masina la Parlamentul Romaniei, Ornella Borozan a fost concediată. Tânăra si-a postat pe Facebook imagini in tinute sexy si a anuntat cu mandrie ca lucreaza pe post de consilier parlamentar. Ea a fost angajata, la biroul din Mehedinti, de deputatul PSD Marius Manolache, fin al premierului Victor Ponta, potrivit stirileprotv.ro.

„Am stat de vorba cu ea cum sta orice parlamentar care vrea sa isi angajeze o consiliera. Mi s-a parut apta pentru job. Care-i problema?”, a spus Marius Manolache, deputat PSD.

Parlamentarul spune ca fata l-a convins cu CV-ul cu care s-a prezentat si cu faptul ca stia sa vorbeasca doua limbi straine – engleza si spaniola. Aspectul fizic nu a contat, sustine social-democratul.

„A fost placuta, nu m-am gandit la altceva in afara la o angaja”, a adăugat deputatul.

Ornella l-a dezamagit însă pe deputat dupa ce, pe pagina sa de socializare, a postat o imagine cu legitimatia sa de consilier si cu ecusonul pentru accesul masinii in parcarea Parlamentului. „Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la parlament nu este un privilegiu. din punctul meu de vedere e o onoare”, a spus Manolache.

Deputatul a decis sa isi concedieze consiliera după postarea ei pe Facebook. Ornella ar fi trebuit sa se ocupe de PR-ul parlamentarului si sa faca monitorizarea presei scrise. In afara de Ornella Borozan, la biroul din Mehedinti al lui Marius Manolache mai lucreaza doi consilieri.

Tanara Ornella Borozan – care ar fi fost angajata la clubul Bamboo – sustine, într-o postare pe Facebook, ca ar fi acum consilier al deputatului Marius Manolache.

Fotografia cu ecusonul pentru masina a fost insotita si de urmatorul mesaj: „Gata cu discutiile in trafic!”.

Cookies