Fost secretar general al PNL a fost UCIS. Principalul suspect: fostul socru

de:
04 sept. 2015
0 Afișari
Fost secretar general al PNL a fost UCIS. Principalul suspect: fostul socru

Conform unor surse judiciare citate de Mediafax.ro, Bălăşescu, însurat de patru ori, a fost găsit mort în casa tatălui ultimei sale soţii, în judeţul Ilfov, de o femeie, care a sunat la 112.

Potrivit surselor citate, fostul socru ar fi lăsat un bilet unei rude în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Bărbatul este în acest moment principalul suspect şi este căutat de poliţişti.

Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului.

El este autorul celebrului episod din politica românească cunoscut sub numele de „sex pe canapeaua lui Crin”.

Mihail Balasescu a declarat pentru CANCAN.ro ca regreta acea intamplare care i-a adus numai probleme, dar ca timpul nu mai poate fi dat inapoi.
„Vreau sa inchei acest episod din viata mea, si tocmai de aceea m-am hotarat sa vorbesc . Este prima si ultima data cand o fac”, a spus Balasescu.
Chiar daca acea intamplare l-a facut sa-si dea demisia din partid, fostul secretar general a povestit cu umor cum s-au petrecut lucrurile.

„M-am intalnit intr-o seara cu o domnisoara si am iesit cu ea la terasa. Am mancat, am baut, ne-am distrat pana la ora 04.00 dimineata. Dar atat. Dupa, fiecare a plecat la casa lui. Recunosc ca era o domnisoara interesanta care arata bine si care ma tenta, asa ca ne-am vazut a doua zi, pe seara. Ma sunase un prieten sa iesim la un restaurant, el venea cu partenera, asa ca am zis sa nu merg singur. Am sunat-o pe tanara respectiva, am intrebat-o daca vrea sa iasa in oras, iar ea a acceptat”, spune Mihail Balasescu.
Zis si facut.
Politicianul a petrecut la restaurant alaturi de prietenii sai si de tanara care-l insotea, iar undeva in jurul orei 23.00, cuplul cu care se aflau la masa s-a retras. „Ramasesem doar eu si cu tanara domnisoara, si aveam planuri mari. Am cerut nota, dar insista ca vrea sa mai bea vin. I-am dat de inteles ca eu am chef de alte lucruri, insa nimic. O tinea intr-una cu bautul”, a mai spus Balasescu.

„I-am spus ca mergem intr-un loc in care va avea tot ce-i trebuie, iar ea a acceptat. Asa am ajuns la sediul Partidului National Liberal, am intrat in biroul lui Crin Antonescu si am facut sex pe canapeaua acestuia. Pot sa va spun ca este foarte confortabila, si ca atat eu, cat si fata respectiva, ne-am simtit de minune. Dupa, am lasat-o pe fata acasa, iar eu m-am indreptat spre locuinta mea. Nu am fost sunat de Crin Antonescu in legatura cu acest subiect”, a mai afirmat acesta.
Balasescu a tinut sa precizeze ca cea cu care a intretinut relatii intime in sediul partidului nu a facut parte niciodata din PNL.

Cookies