Malonga Parfait, inspector în Primăria Capitalei, reţinut pentru trafic de droguri

de:
16 oct. 2012
0 Afișari
Malonga Parfait, inspector în Primăria Capitalei, reţinut pentru trafic de droguri

Malonga Parfait, fostul realizator al emisiunii de televiziune „Fotbal la Maxx”, a fost prins în flagrant, luni seară, de poliţiştii de la Crimă Organizată din Argeş când încerca să vândă 10 grame de canabis unui ofiţer sub acoperire. El intrase în vizorul poliţiştilor din Argeş în urmă mai mult timp.

Malonga Parfait a fost prins de poliţiştii din Argeş după ce mai mulţi consumatori de droguri, interogaţi de oamenii legii, au spus că au cumpărat drogurile de la fostul realizator de televiziune. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au descoperit că Parfait mai avea în maşină alte 30 g canabis.

Malonga Parfait se află încă de luni seară în arestul IPJ Argeş, iar marţi procurorii DIICOT îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru trafic de droguri. În urmă cu doi ani, Malonga Parfait a primit o amendă penală pentru consum de droguri.

În 2001, când prezenta emisiunea „Fotbal la Maxx”, congolezul cu codiţe afro a fost bătut şi înjurat, pe stadion, de Gigi Becali.

Malonga Parfait lucrează, în prezent, ca inspector principal la Direcţia de Utilităţi Publice a Primăriei Capitalei.

Potrivit declaraţiei de avere, publicată pe site-ul Primăriei Capitalei, Malonga Parfait nu are niciun imobil pe numele său şi nu este acţionar la nicio firmă. Singurul bun pe care acesta îl deţine este un autoturism marca Matiz, achiziţionat în 2004.

În anul 2011, Malonga Parfait a avut un venit anual de 10.802 lei, echivalentul unui salariu lunar de circa 900 lei.

Cookies