ARHIVA B365

Fost jurnalist B1 TV, angajat ca specialist de relaţii publice la Fondul de Garantare a Asiguraţilor

Nicolae Eugen Crisan a fost incadrat pe unul dintre posturile de director general adjunct, in urma concursului organizat in luna noiembrie 2015 pentru aceasta pozitie. Tot in aceasta luna, Fondul, care gestioneaza in prezent procedura de faliment de la Astra Asigurari, l-a angajat prin concurs pe Costin Anghel, fost jurnalist B1 TV, in functia de specialist in relatii publice pentru o perioada de sase luni, conform precizarilor transmise HotNews.ro de conducerea FGA.

Conducerea Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat miercuri ca a aprobat „propunerea Consiliului Fondului de Garantare a Asiguratilor de incadrare a domnului Nicolae Eugen Crisan pe unul dintre posturile de Director General Adjunct, in urma concursului organizat in luna noiembrie 2015 pentru aceasta pozitie. Pentru postul de Director General (detinut acum cu delegatie de domnul Nicolae Crisan) urmeaza sa se deruleze, de asemenea, un proces de recrutare si selectie”.

Potrivit ZF, Nicolae Crisan a fost presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) in perioada 2001-2006, iar in decembrie 2011 a fost numit director general al Fondului de garantare a asiguratilor, institutia care se ocupa cu despagubirea clientilor companiilor de asigurari intrate in faliment.

Crisan este cel care a pus practic bazele CSA, in anul 2001, cand a transformat un departamant specializat din cadrul Ministerului de Finante intr-o autoritate de reglementare de sine-statatoare.

Crisan a fost in ultimii ani consilier principal in cadrul Fondului de garantare a asiguratilor si s-a ocupat de administrarea speciala a unor companii falimentare, precum Euroasig sau KD Life.

Tot in aceasta luna, mai exact in 12 noiembrie, Fondul de Garantare a Asiguratilor a anuntat pe site ca „pentru comunicarea cu Mass-Media, Fondul de Garantare a Asiguratilor l-a cooptat in echipa pe domnul Costin Anghel, specialist in comunicare”.

Costin Anghel a lucrat anterior proape 5 ani ca jurnalist la B1 TV, avand experienta inclusiv in domeniul asigurarilor. Potrivit datelor din profilul sau de LinkedIn, inainte de a lucra la B1 TV, Costin Anghel a fost director de comunicare la Fundatia Hand-Rom (4 luni) si reporter la Jurnalul National (5 ani si 3 luni).

La solicitarea HotNews.ro, Carmen Radu, presedintele Consiliului de Administratie al FGA, a precizat ca angajarea acestuia s-a facut prin concurs.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button