Fost concurent de la X FACTOR, rănit într-un accident rutier

de:
04 ian. 2016
0 Afișari
Fost concurent de la X FACTOR, rănit într-un accident rutier

Un fost concurent de la X Factor, care de mai bine de 20 de ani stă ţintuit într-un scaun cu rotile, a ajuns de urgenţă la spital după un grav accident de circulaţie, informează antena3.ro. Maşina în care se afla împreună cu familia lui a fost lovită de un alt autoturism, pe aceeaşi şosea din Gorj pe care a suferit accidentul în urma căruia a rămas paralizat.

Cântăreţul de muzică populară a fost rănit grav şi a ajuns la spital, alături de alte patru persoane.

Accidentul a avut în localitatea Runcu din judeţul Gorj. Cântăreţul de muzică populară se afla la volanul maşinii sale şi se îndrepta împreună cu soţia şi cu doi prieteni spre Târgu Jiu când a fost lovit în plin de o altă maşină venită de pe contrasens.

Impactul a fost atât de puternic încât interpretul de 50 de ani a rămas prins între fiarele maşinii. În total cinci persoane au fost rănite şi au fost transportate de urgenţă la spital.

Nu este prima oară când Neluţu Trandafir a avut accident pe această şosea. În decembrie 1989, interpretul a intrat cu maşina într-un stâlp pentru a evita o fetiţă care i-a apărut brusc în faţă, pe carosabil. Din cauza rănilor suferite atunci, el a rămas infirm.

Cookies