Fost agent KGB: “Vladimir Putin suferă de demenţă. E paranoic, iar frica de trădare îl înnebunește”

04 mai 2022
1733 Afișari
Fost agent KGB: “Vladimir Putin suferă de demenţă. E paranoic, iar frica de trădare îl înnebunește”
Fost agent KGB: “Vladimir Putin suferă de demenţă. E paranoic, iar frica de trădare îl înnebunește”

Despre sănătatea – fizică și mentală – a președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, se vorbește, deseori speculativ, de mai multă vreme, dar acum, de când a ordonat invazia în Ucraina, se vorbește mai mult ca oricând.

Și, în  vreme ce tot felul de surse vorbesc despre bolile lui Putin și despre degradarea lui fizică și psihică, Moscova insistă că liderul de la Kremlin n-are nimic. Că starea de sănătate a lui Vladimir este “excelentă”.

Fost agent KGB: Putin a ajuns la fel de paranoic ca Stalin

Acum, un fost agent KGB, citat de publicația tabloidă britanică “The Sun”, spune că Vladimir Putin suferă de Parkinson şi de demenţă în stadiu incipient, iar paranoia și frica lui faţă de trădători îl înnebunesc.

Boris Karpichko, fost  spion rus, susține că, pentru a-i fi protejată imaginea de „om puternic”, nici măcar membrii cercului intim al lui Vladimir Putin nu sunt la curent cu starea sănătăţii sale reale.Karpichko, care a fugit din Rusia și  locuieşte acum în Marea Britanie, mai declară că Putin este paranoic şi vede în absolut oricine un posibil trădător:

Este nebun şi obsedat de idei paranoice sau cel puţin aşa acţionează. Vede peste tot, inclusiv în cadrul serviciilor de securitate ruse şi chiar și în interiorul cercului său apropiat, doar «trădători». Este atât de suspicios şi atât de obsedat de ideile sale paranoice, încât acum poate fi comparat cu Stalin.

VIDEO | Bolile lui Putin – puține informații, multe speculații și imagini grăitoare

Fostul agent KGB a mai declarat  că este probabil ca, în acest moment, Vladimir  Putin să sufere de mai multe boli, cum ar fi demenţă îm stadiu incipient, dar şi Parkinson.

Nu sunt medic, dar există o îngrijorare serioasă că Putin suferă de numeroase afecţiuni fizice. Cel mai probabil din cauza accidentărilor din ultimii ani. Pe lângă acestea, mai mai sunt  şi unele probleme care afectează persoanele în vârstă, cum ar fi demenţa în stadiu incipient. Judecând după modul în care se mişcă, Putin ar putea suferi şi de Parkinson sau de alte tulburări neurologice grave cauzate de exemplu de o formă de cancer sau o tumoare cerebrală.

Săptămâna trecută, în timpul discuţiilor cu ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, Putin a fost filmat ţinându-se de masă şi aplecându-se, alimentând astfel zvonurile că ar suferi de Parkinson. Într-o altă înregistrare de acum câteva zile se vede cum mâna dreaptă a lui Vladimir Putin tremură incontrolabil. 

 

Cookies