SMART CITY

Forza Rossa deschide showroom Lotus în Otopeni

Showroom-ul Lotus va fi situat aproape de cel al Ferrari şi va avea o capacitate de 10 maşini, a declarat Lucian Șonea, director de marketing al Forza Rossa, citat de Wall-Street.ro. Deocamdată nu există şi service, dar sunt deja persoane interesate, clienţi din cercul Forza Rossa, a arătat acesta.

Pentru România nu au fost încă anunţate preţurile, dar în Europa, un Lotus Elise nou, cel mai ieftin model, începe de la 40.000 de euro. Cel mai scump model este Evora, care poate costa aproape 100.000 de euro.

La inaugurare va fi prezent şi Dany Bahar, CEO Lotus Cars Ltd, Ion Bazac, preşedinte al Forza Rossa şi fostul campion mondial de Formula 1, Nigel Mansell. La inaugurare va fi prezentat monopostul de Formula 1 Lotus Renault 2011, ce va debuta peste câteva săptămâni în sezonul de Formula 1. O altă premieră este prezenţa la Bucureşti a noului model Lotus Esprit, a cărui prezentare oficială la Salonul Auto de la Geneva va avea loc la începutul lunii martie. Maşina va fi comercializată în lume începând din 2012. Alte modele ce vor putea fi văzute şi achiziţionate de la show-room-ul Forza Rossa sunt Lotus Elise, Exige şi Evora.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button