ARHIVA B365

Forte Partners investește o sută de milioane de euro în două proiecte, în București

„Lucrările la proiectul Matei Millo, o clădire de birouri cu nouă etaje, au fost demarate în ianuarie 2019, iar lucrările de dezafectare a vechii clădiri Tandem au fost demarate recent. Matei Millo, clădire de birouri în valoare de 40 de milioane de euro, a primit certificarea BREEAM Excellent cu scorul 83,2, cel mai mare acordat unui proiect office din București”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și cofondator Forte Partners.

Matei Millo și clădirea Tandem fac parte din proiectul Sector 0, care constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu. Sector 0 va demarca o zonă de clădiri perfect integrate în stilul arhitectural înconjurător (art deco), în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor.

Parte a acestei inițiative, clădirea de birouri Matei Millo, cu o arhitectură art deco, va fi livrată în al treilea trimestru al anului 2020, iar proiectul Tandem are ca termen de finalizare luna decembrie 2021.

Certificarea BREEAM Excellent a fost acordată clădirii Matei Millo în urma evaluării în funcție de zece criterii: Management, Sănătate, Energie, Transport, Consum de Apă, Materiale Folosite, Deșeuri, Utilizarea Terenului & Ecologie, Poluare și Inovație.

Clădirea de birouri Matei Millo are o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 9.000 de metri pătrați, o pondere a spațiilor verzi în suprafața totală a ariilor comune de peste 30%, un regim de înălțime 3S+P+9E, 130 de locuri de parcare proprii, acces facil la toate mijloacele de transport în comun (autobuze, troleibuze, metrou Piața Universității).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button