BAZAR

Formaţia Triggerfinger concertează în premieră în România, la Festivalul Shine din 2015. PREȚ BILETE

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, Festivalul Shine a anunţat primele cinci nume prezente la ediţia din 2015, printre acestea fiind formaţia Triggerfinger, care se va afla în premieră în România, şi trupele româneşti Şuie Paparude, Coma, Grimus şi Toulouse Lautrec.

Festivalul Shine îşi propune să ofere un line up cu şase artişti pe zi, alături de un headliner internaţional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie, electro şi trip hop. După ce prima ediţie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera şi Coma, Shine trece la următorul nivel oferind un eveniment de două zile în probabil cel mai potrivit loc de concerte în aer liber, Arenele Romane.

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupă de alternative-indie/stoner rock, originară din Belgia, activă încă din 1998. Formaţia a beneficiat de recunoaştere mondială odată cu interpretarea acustică a piesei „I follow rivers” a lui Lykke Li, cover ce a înregistrat peste 10 milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Cu patru albume de studio la activ, cel mai recent „By Absence Of The Sun”, lansat chiar în 2014, Triggerfinger a susţinut sute de show-uri pe marile scene internaţionale, cântând alături de The Rolling Stones în Hyde Park din Londra.

Abonamentele pentru festivalul Shine sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, şi în format fizic în reţeaua iaBilet. Primele 300 de abonamente de două zile au preţuri speciale de 34 de lei, la categoria acces general, şi de 49 de lei, la categoria golden circle. Celelalte abonamente vor costa 39 de lei (acces general) şi 54 de lei (golden circle), până pe 1 martie, şi 44 de lei (acces general) şi 59 de lei (golden circle), până pe 4 iulie. În ziua concertului, abonamentele vor costa 50 de lei (acces general) şi 70 de lei (golden circle).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button