ARHIVA B365

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, judecat la Cluj într-un dosar privind traficul de persoane

Dosarul lui Gregorian Bivolaru a fost inregistrat, luni, la Curtea de Apel Cluj, fiind stabilit primul termen de judecata in data de 10 mai 2016.

Surse judiciare au declarat, marti, ca judecarea cauzei nu are legatura cu extradarea acestuia din Franta si ca, in cazul in care procedurile de extradare nu vor fi finalizate, Gregorian Bivolaru va fi judecat in lipsa.

„Curtea de Apel Cluj a inregistrat, luni, dosarul in care Gregorian Bivolaru si alte 19 persoane sunt judecate pentru trafic de persoane. Este vorba despre un apel la o sentinta a Tribunalului Cluj din 2015 prin care Bivolaru fusese achitat intr-un dosar de trafic de persoane, care este vechi, din 2007. Judecarea acestui dosar nu are legatura cu extradarea lui Bivolaru din Franta, daca nu se vor finaliza procedurile de extradare pana in 10 mai, acesta va fi judecat in lipsa”, au spus sursele citate.

CITEŞTE ŞI Gregorian Bivolaru rămâne în AREST în Franţa

Gregorian Bivolaru rămâne în arest, în Franţa. Liderul MISA a fost arestat vineri în Franța, la un târg de carte din Paris.

Tribunalul Cluj l-a achitat in februarie 2015 pe Gregorian Bivolaru in dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT si in care acesta fusese trimis in judecata in 2007.

Potrivit solutiei judecatorilor Tribunalului Cluj, in dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, Gregorian Bivolaru a fost achitat de patru infractiuni, iar pentru alte sase infractiuni de care era acuzat instanta a dispus incetarea procesului penal, pe motiv ca faptele s-au prescris.

Sursa: Hotnews


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button