Focuri de avertisment pentru oprirea unui șofer fără carnet

de:
15 apr. 2013
1 Afișari
Focuri de avertisment pentru oprirea unui șofer fără carnet

Poliţiştii au observat un autoturism ce se deplasa pe Calea Giuleşti al cărui conducător auto, la observarea echipajului, a mărit viteza de deplasare. Poliţiştii au încercat să oprească autoturismul în cauză, punând totodată în funcţiune, atât semnalele luminoase, cât şi cele acustice.

Conducătorul auturismului a refuzat să oprească şi a continuat deplasarea, mărind şi mai mult viteza. La un moment dat, poliţiştii au reuşit să oprească autoturismul, iar din interiorul acestuia au coborât două persoane de sex masculin care au încercat să fugă, dar au fost imediat prinşi şi imobilizaţi.

Datorită atitudinii violente a suspecţilor şi a intervenţiei unor persoane apropiate acestora pentru a-i împiedica pe poliţişti să-i reţină, unul din agenţi a executat un foc de armă în plan vertical.

Ocupanţii autoturismului au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Secţiei 4 pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea situaţiei de fapt.

În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, cu conducătorul autoturismului în stare de arest preventiv.

Cookies