Focuri de armă pentru reţinerea unor hoţi specializaţi în furturi din maşini, în Bucureşti

de:
22 ian. 2013
0 Afișari
Focuri de armă pentru reţinerea unor hoţi specializaţi în furturi din maşini, în Bucureşti

Cei cinci membrii ai grupării au fost depistaţi de către poliţişti într-un autoturism staţionat pe strada Turnu Măgurele din Sectorul 4 al Capitalei.

În urma acţiunii poliţiştilor nu au rezultat victime sau daune materiale, patru din cei cinci suspecţi fiind reţinuţi de către poliţiştii bucureşteni.

Din verificările derulate până în acest moment, poliţiştii Capitalei au stabilit faptul că membrii grupării ar fi săvârşit mai multe furturi din autoturisme, cu ocazia controlului maşinii în care se aflau suspecţii fiind găsite trei casetofoane auto.

În urma cercetărilor, a fost stabilită şi identitatea persoanei care a reuşit să fugă de la faţa locului, în prezent desfăşurându-se activităţi pentru prinderea acesteia şi pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a grupării.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, aceştia urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cookies