ARHIVA B365

Focuri de armă, trase în Bucureşti pentru prinderea unor hoţi prin metoda „înţepare roată”

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 17 aprilie a.c., poliţiştii au observat cum cei doi suspecţi s-au deplasat cu un autoturism pe bd. Obregia din sectorul 4, după care au oprit în apropierea unor unităţi bancare, urmărind persoanele care se deplasau în zonă, din interiorul autovehiculului.

După un timp, unul dintre suspecţi a coborât din maşină şi a înţepat cu un obiect ascuţit roata dreapta-faţă a unui autoturism parcat pe bd. Obregia, după care s-a întors la autoturism, continuând să supravegheze zona.

La scurt timp, a apărut şi utilizatorul autoturismului care s-a pus în mişcare, fiind urmărit îndeaproape de cei doi suspecţi, informează Poliţia caşpitalei într-un comunicat remis B365.ro. 

La un moment dat, partea vătămată a oprit într-o parcare din cauza defecţiunii provocate la roată, iar în timp ce acesta îşi schimba roata, unul dintre bărbaţi a coborât din maşină şi a deschis portiera stânga faţă, iar dintre scaune a sustras o borsetă în care se aflau carduri, acte şi bani.

Poliţiştii Secţiei 15 au procedat la urmărirea autoturismului şi au reuşit blocarea acestuia în trafic, încercând deschiderea portierei stânga faţă în vederea imobilizării conducătorului auto.

Suspecţii au blocat uşile autoturismului din interior şi au continuat deplasarea în trombă, motiv pentru care unul din poliţişti i-a somat din nou, după care a executat un foc în direcţia maşinii, glonţul lovind portbagajul, între lămpile semnalizatoare, cei în cauză reuşind să dispară în trafic.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni l-au depistat pe unul dintre suspecţi, în aceeaşi zi, în jurul orei 23.00.

Acesta a fost condus la sediul Secţiei 15 Poliţie, împreună cu autoturismul folosit la comiterea faptei, pentru continuarea cercetărilor.

În seara zilei de 18 aprilie a.c., poliţiştii bucureşteni l-au prins şi pe cel de-al doilea suspect care, în momemtul depistării sale a devenit violent, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească forţa pentru a-l imobiliza.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 15, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu unul dintre suspecţi în stare de arest preventiv şi cu cel de al doilea în stare de reţinere, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button