ARHIVA B365

Focuri de armă trase în Capitală pentru prinderea unor hoţi

Poliţistul, agent de siguranţă publică în cadrul Poliţiei Capitalei, se afla în timpul liber, la domiciliu său, când a observat că în curtea comună a pătruns o autoutilitară cu cinci ocupanţi, autovehiculul parcând în faţa unui depozit situat în aceeaşi incintă.

Întrucât comportamentul celor cinci bărbaţi i s-a părut suspect, poliţistul a trecut la supravegherea acestora. La scurt timp după pătrunderea în curtea imobilului, suspecţii au forţat grilajul şi sistemele de închidere ale depozitului, au pătruns în interiorul acestuia şi au început să sustragă mai multe produse cosmetice şi alimentare, articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte.

Întrucât existau indicii clare ale comiterii unei infracţiuni de furt, agentul de siguranţă publică a intervenit, declinându-şi calitatea de poliţist, concomitent cu somarea celor cinci bărbaţi să înceteze activitatea infracţională.

La acest moment, suspecţii au încercat să fugă, fapt pentru care poliţistul a executat două focuri de armă în plan vertical folosind un pistol cu gaze, deţinul legal, reuşind astfel să-l imobilizeze pe unul dintre suspecţi, informează Poliţia Capitalei într-un comunicat remis B365.ro. 

Suspectul a fost apoi predat de către poliţist colegilor săi ajunşi de urgenţă la faţa locului.

În prezent, cercetările sunt continuate de către poliţiştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspectul în stare de arest preventiv, fiind în prezent desfăşurate activităţi pentru prinderea celorlalţi suspecţi, deja identificaţi.

Acesta este cel de al patrulea caz înregistrat în ultimele 30 de zile în care poliţiştii bucureşteni aflaţi în timpul liber prind în flagrant suspecţi de comiterea unor infracţiuni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button