Foc și pară în familie. Un tânăr din București a dat foc casei tatălui când a aflat că „mama vitregă ” o vânduse

15 mart. 2023
448 Afișari
Foc și pară în familie. Un tânăr din București a dat foc casei tatălui când a aflat că
Foc și pară în familie. Un tânăr din București a dat foc casei tatălui când a aflat că "mama vitregă " o vânduse | Foto Simbol: Freepik.com

Un tânăr din București a dat foc casei tatălui său pentru a o împiedica pe „mama sa vitregă” să vând respectivul imobil. Bărbatul a stropit locuința cu benzină înainte să îl incendieze.

Un tânăr din București a dat foc casei tatălui său

Polițiștii din București au reținut marți, 14 martie 2023, în bărbat în vârsta de 28 de ani după ce acesta a incendiat un imobil aflat în Sectorul 2.

Casa îi aparținea tatălui său, însă concubina acestuia o vânduse, fapt ce l-a enervat pe tânăr, conform surselor Antena 3 CNN. Bărbatul a stropit imobilul cu benzină și apoi l-a incendiat. Prejudiciul cauzat se ridică la suma aproximativă 60.000 de euro.

Incidentul a avut loc în data de 13 martie 2023. Polițiștii de la Secția 8 au fost sesizați printr-un apel la 112, în jurul orei 16:30, cu privire la incendiul izbucnit la imobilul din S2. În urma apelului, pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate de polițiștii Secției 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului, apoi, folosind o substanță inflamabilă, ar fi declanșat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperișul și pereții casei, au transmis polițiștii.

Autoritățile au anunțat că focul s-a extins și la un alt imobil deținut de persoana vătămată. În cazul acestuia, au fost provocate distrugeri la fațada unui perete.

Tânărul a fost plasat sub control judiciar

Bărbatul de 28 de ani a fost depistat de către polițiști la scurt timp și reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Față de bărbat se efectuează la acest moment cercetări pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

  • Violare de domiciliu,
  • Distrugere.

Cercetările în această cauză sunt continuate de către Secția 8 Poliție. Acestea vor fi efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ce au fost enumerate mai sus.

Cookies