FMI a închis pagina de internet din România din cauza atacului hackerilor

de:
27 aug. 2014
0 afișări
FMI a închis pagina de internet din România din cauza atacului hackerilor

FMI si-a inchis definitiv pagina de internet din Romania din cauza atacurilor repetate ale hackerilor, urmand ca relatia cu tara noastra sa fie administrata doar pe pagina IMF.org, scrie Dan Popa pe blogul lui.

Partea proasta este ca odata cu inchiderea paginii, documentele in limba romana nu mai sunt disponibile, iar pe IMF.org ele nu apar decat in limba engleza.

„S-a considerat ca este mult mai sigur si mai simplu din punct de vedere administrare, ca Washingtonul ca se ocupe si de pagina reprezentand Romania asa cum de fapt se intampla si in cazul celorlalte birouri din lume, in plus fiind acelasi format cu pagina FMI Washington”, au declarat surse apropiate situatiei.

Site-ul FMI.ro al biroului Fondului Monetar International in Romania a fost atacat in luna februarie 2012 de hackeri care se recomandau ca reprezentand miscarea Anonymous si gruparea Antisec, la doua zile dupa un atac similar asupra ANRE.ro. In urma cu cateva luni a existat un atac similar, dupa care s-a luat decizia de inchidere definitiva a siteului.

Cookies