Flynas, Etihad Airways şi Qatar Airways fac angajări în România. Ce salarii oferă

de:
02 sept. 2014
2 Afișari
Flynas, Etihad Airways şi Qatar Airways fac angajări în România. Ce salarii oferă

Româncele care vor să se angajeze ca stewardese la Flynas şi Etihad Airways trebuie să îşi pregătească CV-urile pentru că cele două companii aeriene fac recrutări în ţara noastră, în septembrie. Locuri de muncă sunt scoase la concurs şi de cei de la Qatar Airways, dar acestea vizează personalul de la sol, scrie gandul.info.

Operatorul low-cost Flynas din Arabia Saudită va face selecţia viitoarelor însoţitoare de zbor la Cluj-Napoca, printr-o firmă de plasare a forţei de muncă în străinătate, în timp ce Etihad Airways şi Qatar Airways recrutează la Bucureşti.

Candidatele selectate de Flynas vor semna contracte de muncă pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire, şi vor avea parte iniţial de un program de training care va dura 6-8 săptămâni. În această perioadă salariul câştigat va fi de 933 de dolari. La finalul trainingului, o însoţitoare de bord va obţine lunar un salariu de 2.400 de dolari.

Angajatorul oferă cazarea şi masa gratuite, la care se adaugă un telefon şi acces la piscină şi la sala de fitness. Noii angajaţi vor primi, de asemenea, asigurări de sănătate şi de viaţă valabile internaţional şi 30 de zile de concediu de odihnă pe an, cu bilet gratuit spre casă dus-întors.

Cookies