BAZAR

Florin Salam, călcat în picioare de interlopi într-un club din Capitală

Florin Salam, unul dintre cei mai renumiţi cântăreţi de manele din România, a fost agresat într-un club din Bucureşti de membrii unui cunoscut clan interlop. Cântăreţul a ieşit foarte şifonat din altercaţie, însă a refuzat să meargă la medic pentru a i se acorda primul ajutor. Salam nu a depus nici plângere la poliţie, de parcă incidentul nu ar fi existat, scrie Libertatea.ro.

Manelistul a fost snopit în bătaie, duminică seara, într-un club de manele din centrul Bucureştiului. Conform unor martori, Florin Salam a mers în club pentru a susţine un concert, însă a fost înconjurat de interlopii care sunt şi patroni ai respectivului local. Aceştia i-au reproşat lui Salam că nu le este fidel fiindcă a acceptat să cânte şi pentru clanuri rivale – o gravă ofensă la adresa autorităţii lor.

Interlopii l-au bătut pe Florin Salam pentru a se asigura că manelistul va înţelege bine ce are de făcut. Potrivit martorilor, Salam ar fi fost pus jos şi “jucat” pur şi simplu în picioare, chiar dacă nu dădea semne că ar vrea să riposteze. Altercaţia a durat câteva minute, timp în care nimeni nu a intervenit. Cântăreţul a plecat acasă cu promisiunea că nu se va mai abate de la cuvântul patronilor.

Florin Salam nu este singurul manelist care a fost umilit de interlopi. În 2006, şi Adi Minune a fost batjocorit când a fost chemat să-i cânte celebrului Ioan Clămparu, la Madrid. O persoană apropiată interlopului a spus că Minune a fost agăţat într-un cuier şi bătut cu cutii goale de energizante fiindcă a cerut mai mulţi bani pentru prestaţia prelungită.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button