BAZAR

Florin Piersic vrea să se retragă din viaţa publică. Ia câte 40 de pastile pe zi

Florin Piersic apare în public din ce în ce mai rar şi a început chiar să se gândească să se retragă definitiv din viaţa publică. Actorul este deranjat de atacurile lansate periodic la adresa sa, ultimul zvon care l-a iritat fiind cel potrivit căruia ar cere 4.000 de euro pentru un spectacol privat. Florin Piersic susţine că nu a participat niciodată la un asemenea spectacol şi că trăieşte din proiectele pe care încă le are şi din pensie, care nu este nici ea foarte mare.

Deranjat de atacuri, Piersic spune că se gândeşte să se retragă din viaţa publică, mai ales că are şi probleme de sănătate care l-au făcut, la 78 de ani, dependent de anumite pastile. Florin Piersic a povestit recent că, după ce a efectuat un control medical în Germania, o doctoriţă i-a prescris mai multe vitamine pe care chiar ea i le-a trimis apoi. După tratament, Florin Piersic s-a simţit mai bine, iar acum spune că nu mai poate trăi fără respectivele pastile, ajungând să ia, uneori, şi 40 de tablete pe zi.

Din fericire, problemele de sănătate ale lui Florin Piersic nu sunt chiar atât de grave. „Are probleme cu umărul, îmi spunea adesea că-l deranjează, în rest e puternic. Pe 8 martie anul acesta începe acele spectacole grandioase «Străini în noapte». Aceşti monştri sacri ai artei au o filosofie foarte intresant şi profundă despre viaţă. Beligan spune că viaţa e scurtă şi că trebuie să călătorim la clasa I. Iar Piersic spune că viaţa e o scenă în care omul apare, îşi joacă rolul şi dispare”, a dezvăluit Marius Marinescu, un apropiat al lui Florin Piersic, conform romaniatv.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button