ȘTIRI

Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a făcut două doctorate și un master în același timp

Potrivit CV-ului afișat pe site-ul său personal, Florin Pandele a obținut în decurs de doar patru ani 6 diplome, între care două de doctor ( în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţională și în Ştiinţe Militare), două de master și două de licență. 

Conform CV-ului, pe parcursul anului școlar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate și un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate, scrie curentul.info. 

Concret:

În anul 2004 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Bioterra”, Bucureşti.

În anul 2004 a obtinut diploma de Masterat în cadrul universităţii „Bioterra” în Controlul, expertiza şi securitatea alimentarã în agroturismul ecologic.

În anul 2005 a absolvit Colegiului Naţional de Apãrare.

În anul 2006 a obţinut diploma de Masterat în cadrul Universităţii Naţionale de Apãrare „Carol I”, Facultatea de Comandã şi Stat Major cu specializarea în „Securitate şi Apãrare Naţionalã”.

În noiembrie 2007 a obţinut titlul de Doctor în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţionalã cu tema „COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMÔ – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

În anul 2008, luna iunie a obţinut titlul de Doctor în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţionalã de Apãrare „Carol I”, cu teza de doctorat „România şi noile provocări generate de integrarea europeană”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button