ÎN BUCUREȘTI

Florin Cîţu, vești bune pentru Capitală: Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, Ilfov aproape 18 la sută, deci lucrurile merg bine

Premierul Florin Cîțu a venit duminică cu o serie de vești bune pentru București. Se pare că locuitorii Capitalei s-au vaccinat într-un număr mare, ajungând deja la o rată de vaccinare de 20%. Șeful Guvernului speră la o rată de vaccinare de 50% până la finalul lunii mai.

Premierul Florin Cîţu afirmă că în Bucureşti s-a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, iar în Ilfov de aproape 18 la sută. „Deci lucrurile merg bine şi putem, avem şansa să ajungem la 50% la sfârşitul lunii mai”, susţine Cîţu, menţionând că mai multe oraşe din ţară se pregătesc să deschidă centre de vaccinare de tip drive thru.

Anunțul lui Florin Cîțu

„O altă veste bună, zic eu, deşi nu este la fel de bună ca la Cluj, Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, Ilfov aproape 18 la sută, deci lucrurile merg bine şi putem, avem şansa să ajungem la 50% la sfârşitul lunii mai, aşa cum spuneam. Trebuie să ne vaccinăm”, a declarat Florin Cîţu, duminică după-amiază, după ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).

Centre de vaccinare de tip drive thru în România

El a adăugat că în mai multe oraşe din ţară se vor înfiinţa centre de vaccinare de tip drive thru.

„Am aflat acum că mai sunt, eu credeam că la Bucureşti o să fie primul centru de vaccinare drive thru, înţeleg că este o competiţie, că în ţară mai sunt câteva oraşe, municipii care se pregătesc pentru  acest lucru. Asta înseamnă că lumea înţelege importanţa vaccinării”, a subliniat Cîţu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button