ESENTIAL

Florin Cîțu spune ce își dorește de ziua lui: „Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”

Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorii Floriilor. El a spus că își dorește drept cadou revenirea la normalitate în contextul pandemiei COVID-19, adăugând că singura soluţie este vaccinarea împotriva coronavirusului.

„În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani!

Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție.

Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august.”, a scris premierul Florin Cîțu pe pagina de Facebook.

Duminică, credincioșii ortodocși sărbătoresc Floriile. Cu ziua de Florii începe ultima săptămână a Postului Paştelui – Săptămâna Patimilor, în care credincioşii se pregătesc să întâmpine sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button