Florin Cîțu merge în Vama Veche.”Stau toată noaptea”

14 mai 2021
1570 afișări
Florin Cîțu merge în Vama Veche.”Stau toată noaptea”

Florin Cîțu merge în Vama Veche, așa cum a promis de Paște unor tineri și anunță că acum, că s-au ridicat restricțiile, va sta toată noaptea.

Florin Cîțu merge în Vama Veche. Premierul a declarat joi, la Digi24, că își va respecta promisiunea de a merge în această vară în Vama Veche, în contextul în care au fost anunțate noi măsuri de relaxare, între care ridicarea restricțiilor de circulație pe timp de noapte.

 

„Am promis că merg în Vamă și acum că am ridicat restricțiile de noapte, vă spun că este și un motiv egoist. Pentru că am ridicat restricțiile de noapte, am promis că merg, deci acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea”, a spus Cîțu.

Întrebat de imaginile care au apărut în spațiul public și care-l surprindeau în Mamaia, filmând pescărușii, Florin Cîțu a explicat că a mers pe plajă pentru că a dorit să vadă cum arată porțiunea extinsă din stațiune.

„Nu văzusem marea de un an de zile, chiar n-am ajuns și voiam să văd cum arată plaja extinsă la Mamaia. Știți foarte bine că acolo plaja a fost extinsă cu 250 de metri și chiar voiam să văd cum arată. E foarte mare și arată foarte bine. Sunt sigur că românii se vor bucura de ea.

Cookies