Florin Cîțu intervine în scandalul gunoaielor din Sectorul 1: Cetățenii nu trebuie să sufere

09 iun. 2021
79 Afișari
Florin Cîțu intervine în scandalul gunoaielor din Sectorul 1: Cetățenii nu trebuie să sufere

Florin Cîțu a fost întrebat, miercuri, în timpul unei conferințe de presă, despre criza gunoaielor din Sectorul 1. Premierul a spus că a discutat cu prefectul Capitalei, Alin Stoica, și este de părere că înainte de o decizie a instanței, toate contractele trebuie respectate atât de primărie, cât și de firma Romprest. „Cetățenii nu trebuie să sufere,” a mai spus prim ministrul.

„Cei care au contracte semnate trebuie să le respecte, inclusiv primăria. Cetățenii nu trebuie să sufere din cauza unei dispute în instanță. Nu este un lucru ok. Garda de Mediu trebuie să-și facă datoria, să verifice să meargă în forță și să amendeze unde este cazul. Am discutat astăzi cu prefectul Capitalei, lucrurile sunt putin complicate. Nu știu dacă intervenția mea e salutară, dar e important să se respecte contractele și la prestator și la primărie”, a declarat Florin Cîțu, potrivit Digi24.

Deși în scandalul gunoaielor din Sectorul 1 s-au implicat prefectul Capitalei și ministrul Mediului, acesta este departe de final. Clotilde Armand a declarat miercuri dimineață, că nu este de acord cu înțelegerea la care s-a ajuns la Prefectura Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și: Clotilde Armand tocmai a mai făcut o plângere la poliție. „M-a atacat la semafor, nu mă sperie mafioții”

Primarul Sectorului 1 spune că cere în continuare instituirea stării de alertă în sectorul pe care îl conduce și că firma Romprest șantajează autoritățile, „lucru total neacceptabil”.

De asemenea, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat că nu s-a ajuns la un acord între Primăria Sectorului 1 şi Romprest și așteaptă noi date de la părțile implicate și de la Garda de Mediu.

Cookies