ȘTIRI

Florin Cîțu despre regulile de Paște. ”Trei reguli pentru noaptea de Înviere”

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre regulile de Paște, precizând că slujbele de Paște se vor desfășura cu respectarea măsurilor sanitare.

Florin Cîțu a anunțat că a discutat cu reprezentații Patriarhiei Române și au fost stabilite regulile pentru organizarea slujbelor de Paște.

„Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase care sărbătoresc Paștele și am discutat despre cum se va desfășura slujba în acea noapte. Pentru Noaptea de Înviere, lucrurile sunt foarte simple. Din punctul nostru de vedere menționez doar trei reguli pentru noaptea de Înviere pentru respectarea măsurilor pe care le avem: mască, distanțare socială și dezinfectant”.

Autoritățile nu se implică în modul de desfășurare a slujbelor

”Nu intervenim în modul în care se desfășoară slujbele. Deci, în acea noapte, din punctul nostru de vedere este foarte important să păstrăm aceste reguli. Am primit și de la Patriarhia Română un set de recomandări, cred că acum lucrurile sunt foarte clare și vom avea o noapte fără probleme”, a explicat premierul.

Cîțu mulțumește pentru sprijinul acordat de Biserică în campania de vaccinare

„Le-am mulțumit pentru implicarea în campania de vaccinare și le-am cerut în continuare susținerea pentru accelerarea campaniei de vaccinare. Este foarte important să avem o campanie de vaccinare de succes. (…) O soluție pentru o campanie de vaccinare de succes ar fi înființarea centrelor de vaccinare la sediul companiilor. Am propus acest lucru, iar acolo se vor putea vaccina și membrii familiei angajaților. „, a dăugat, conform Antena3, Florin Cîțu.

Klaus Iohannis: În Noaptea de Înviere, restricțiile se ridică

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre restricțiile de circulație și măsurie sanitare ce se vor aplica în Noaptea de Înviere.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button