Florin Cîțu a fost chemat în Vama Veche de un grup de tineri. Ce le-a răspuns Premierul

01 mai 2021
134 Afișari
Florin Cîțu a fost chemat în Vama Veche de un grup de tineri. Ce le-a răspuns Premierul

Premierul Florin Cîțu a fost chemat în Vama Veche de un grup de tineri care petrecea noaptea trecută pe litoral. Răspunsul acestuia nu a întârziat să apară.

Florin Cîţu a fost chemat în Vama Veche, pentru a se distra împreună cu un grup de tineri. Aceştia i-au transmis Premierului că s-au vaccinat împotriva coronavirusului şi că este un Prim Ministru ok.

 

“Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîțu a fost OK ca premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul Premier, vă așteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, au spus tinerii dornici de distracţie din Vama Veche, potrivit stirileprotv.

Răspunsul premierului nu a întârziat să apară

 

„Mulțumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters. #HaiCaSePoate #ImpreunaInvingemPandemia”, le-a transmis premierul tinerilor.

Amenzi date în Vama Veche noaptea trecută

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis  că  poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai s-au sesizat vineri, cu privire la faptul că la trei terase din staţiunea Vama Veche numărul clienţilor depăşea capacitatea admisă de prevederile legale în vigoare, fiind încălcată astfel măsura distanţării fizice între persoane.

Poliţiştii constănţeni i-au identificat pe administratorii societăţilor comerciale în cauză, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.

IPJ Constanţa a mai precizat că poliţiştii şi jandarmii acţionează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi pentru prevenirea faptelor antisociale.

Cookies