Florin Cîțu a anunțat regulile de Paște și 1 mai. Circulația permisă până la ora 5:00 și magazine deschise până mai târziu

08 apr. 2021
5821 afișări
Florin Cîțu a anunțat regulile de Paște și 1 mai. Circulația permisă până la ora 5:00 și magazine deschise până mai târziu

Premierul Florin Cîțu anunță, într-un mesaj postat pe Facebook, modificările pe care le va face Guvernul odată cu prelungirea stării de alertă. Printre modificările propuse sunt circulația permisă până la ora 5:00 și magazine deschise până mai târziu.

Florin Cîțu spune că va propune CNSU ca circulația în noaptea de Înviere să fie permisă până la ora 5 dimineața, iar magazinele să rămână deschise până la ora 20:00 înainte de Paște. De asemenea, stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate în procent de cel mult 70%, mai anunță premierul.

Florin Cîțu a anunțat regulile de Paște și 1 mai

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:

– pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00;

– magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște;

– stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, scrie Florin Cîțu pe Facebook.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență urmează să se reunească joi, înaintea ședinței de Guvern în care va fi aprobată o nouă prelungire a stării de alertă.

Cookies