Florin Cioabă a suferit un al doilea infarct în Turcia

de:
15 aug. 2013
0 Afișari
Florin Cioabă a suferit un al doilea infarct în Turcia

„În urmă cu zece zile a venit în Antalya să-şi petreacă concendiul. I-a plăcut foarte mult staţiunea. A fost pentru prima oară în Antalya. A prins câteva zile foarte călduroase, în ultima zi de şedere aici nu s-a mai dus la plajă pentru că nu s-a simţit bine şi a hotărât să încheie sejurul. După ce a plecat din Antalya spre casă, la 100 de km de aici i s-a făcut rău. A oprit maşina la o benzinărie, a chemat salvarea şi atunci a avut primul pre-infarct pe care l-a suferit”, a declarat Dorin Cioabă într-un interviu acordat unei televiziuni din Turicia, informează RTV.

La spital, starea i s-a înrăutăţit, dar semnele sunt încurajatoare. „A fost adus de urgenţă la spitalul din Antalya. După un tratament administrat de medicii de aici s-a simţit mai bine. A doua zi însă de dimineaţă a făcut o coronografiere, iar în urma acestei coronografiere, la puţin timp i s-a oprit inima. A fost resuscitat şi de atunci se află într-o comă. Astăzi a dat primele semne că ar ieşi din această comă”, a mai spus fiul lui Cioabă.

La cererea familiei, la Antalya a ajuns şi medicul cardiolog Şerban Brădişteanu. Acesta a apreciat starea lui Cioabă drept „gravă”. Acum acesta este supus unor noi investigaţii urmând ca Brădişteanu, împreună cu medicii turci, să decid dacă pacientul poate fi transportat în ţară cu un elicopter SMURD.

Florin Cioabă are 58 de ani. Acesta s-a autoproclamat regele internaţional al rromilor, în 1997. Din 1963, locuieşte în Sibiu.

Cookies