Florin Călinescu pleacă de la Pro TV. Inclusiv de la „Românii au talent”! Motivele? Mai degrabă mister. Până acum, detaliile sunt puține de ambele părți

19 iul. 2021
269 Afișari
Florin Călinescu pleacă de la Pro TV. Inclusiv de la
Florin Călinescu pleacă de la Pro TV. Inclusiv de la "Românii au talent"! Motivele? Mai degrabă mister. Până acum, detaliile sunt puține de ambele părți. Sursa foto: playtech.ro

Marele Florin Călinescu a anunțat încă de duminică seara că pleacă de la Pro TV. Mai mult, acesta a recunoscut că părăsește inclusiv fotoliul de la "Românii au talent", așa că decizia pare una definitivă și irevocabilă! Totuși motivele n sunt cunoscute și întreaga decizie pare mai degrabă mister. Până acum, detaliile sunt puține de ambele părți, chiar dacă atât actorul, cât și postul de televiziunea au venit cu o reacție.

Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV după o colaborare care a început acum 26 de ani, în 1995, cu o serie de pauze și întreruperi. Totuși, până acum, detaliile sunt puține de ambele părți, cu toate că atât vedeta TV, cât și postul de televiziune au venit cu o reacție.

Florin Călinescu a trimis un mesaj scurt pe Facebook și a promis că vine cu detalii în curând

Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV încă de duminică, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Reacțiile nu au încetat să curgă după vestea dată de unul dintre prezentatorii show-ului Românii au talent, unul dintre cele mai urmărite din România. Totuși, din modul în care formulat mesajul trimis publicului, se pare că despărțirea nu a fost una amiabilă, fiind făcută cu părere de rău de către artist.

„Cu oarecare părere de rau, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la” Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a transmis Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Vedeta era încă din anul 2015 jurat în cadrul show-ului de talente „Românii au talent”, adică de vreo șase ani, după ce i-a luat locul lui Constantin Cotimanis.

Prima reacție a Pro TV este la fel de vagă și nu oferă prea multe detalii

Luni, la vreo câteva ore după anunțul făcut de Călinescu pe Facebook, a venit și reacția postului de televiziune Pro TV, din Bulevardul Pache Protopopescu. Astfe, televiziunea a venit cu o reacție oficială, însă detaliile oferite sunt puține, iar adevăratul motiv pentru plecarea lui Florin Călinescu nu este cunoscut pe deplin. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în aceste zile.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentații Pro TV pentru click.ro, într-o reacție oficială.

Reacția Pro Tv vine după ce Florin Călinescu își anunțase plecarea printr-un scurt și simplu mesaj pe Facebook.

Florin Călinescu era jurat la ”Românii au talent” din 2015

Cu toate că Florin Călinescu spune că a început colaborarea cu Pro TV încă de la apariția televiziunii, din 1995, ultima colaborare, cea de la “Românii au talent”, a început în 2015. Atunci, Florin Călinescu lua locul lui Constantin Cotimanis în juriul showului care a reușit audiențe record în România.

”Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația”, explica acum șase ani Florin Călinescu.

Cunoscutul actor a început colaborarea cu Pro FM la începutul anilor 90, atunci când a debutat ca prezentator la emisiunea „Duminicile celor singuri”. Anul următor, în1996 ajunge la postul de televiziune Pro Tv, unde realizează emisiunea Ora șapte, bună dimineața. Ulterior, show-ul care l-a consacrat, a fost Chestiunea Zilei între 1997 – 2001 și 2003. Revine la Pro TV în 2003, după ce a plecat de la conducerea televiziunii Tele 7 abc, pentru a prezenta Procesul etapei timp de un an.

Cookies