ȘTIRI

FLORII, MESAJE DE FLORII: MESAJE FRUMOASE ȘI URĂRI PRIN SMS PENTRU FLORII. LA MULȚI ANI DE FLORII

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează “la mulţi ani!”

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă…

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Azi uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: – Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Fie ca, pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma. La multi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel, celebrand un Floricel!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii! La multi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiască!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara,/ Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia,/ In numele ei si a tot ce-i frumos,/ Eu iti doresc fericirea!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Totul pe lume se schimba, doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează “la mulţi ani!” unei alte flori.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

FLORII, MESAJE FRUMOASE DE FLORII: Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button