Flori pentru doamnele și domnișoarele din Sectorul 4. Polițiștii Locali au împărțit lalele cu ocazia zilei de 8 martie

08 mart. 2023
145 afișări
Flori pentru doamnele și domnișoarele din Sectorul 4. Polițiștii Locali au împărțit lalele cu ocazia zilei de 8 martie
Flori pentru doamnele și domnișoarele din Sectorul 4. Polițiștii Locali au împărțit lalele cu ocazia zilei de 8 martie | Sursă foto: Captură Facebook-Daniel Băluță

Polițiștii Locali au împărțit flori femeilor, pe străzile din Sectorul 4. Gestul a fost făcut pentru a aduce un zâmbet de chipurile acestora cu ocazia zilei de 8 martie.

Polițiștii Locali au împărțit flori femeilor din Sectorul 4

Astăzi, 8 martie, se celebrează Ziua Internațională a Femeii, iar cu această ocazie, bărbații oferă flori și alte cadouri doamnelor și domnișoarelor din viețile lor în semn de apreciere. Un asemenea gen a fost făcut și de agenții Poliției Locale Sector 4.

Polițiștii au stat la gurile de metrou și au împărțit lalele femeilor ce treceau prin zona respectivă.

Polițiștii locali ai Sectorului 4 au avut astăzi, în primele ore dimineții, un alt fel de misiune. Simplă, dar foarte importantă!

Aceea de a oferi o floare și de a aduce un zâmbet pe chipurile doamnelor și domnișoarelor din sectorul nostru. La mulți ani tuturor femeilor, a transmis primarul Daniel Băluță.

Edilul Sectorului 4 a transmis și un videoclip. Iată imaginile:

Stelian Bujduveanu: Le mulțumesc femeilor care lucrează în slujba cetățenilor

Cu ocazia zilei de 8 martie, viceprimarul general al Municipiului București le-a transmis un mesaj de mulțumire femeilor ce lucrează pentru cetățeni, în instituțiile din subordinea PMB, și nu numai.

Astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, le mulțumesc pentru seriozitate și implicare femeilor care lucrează în slujba cetățenilor. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!

Acesta a oferit mulțumiri în mod special pentru cele:

  • 103 vătmănițe din Capitală,
  • 83 de femeie de ocupă funcții în cadrul Poliției Locale București,
  • 21 de doamne ce încasează taxele de parcare,
  • 27 de femei din cadrul direcțiile de specialitate ale PMB,
  • Peste 600 de femei ce ocupă funcții de execuție în cadrul municipalității.

De asemenea, viceprimarul a menționat și femeile ce ocupă funcții de: medici, asistente, infirmiere în cele 19 spitale din subordinea PMB, asistenți sociali în centrele DGAMB, și doamnelor ce fac parte din instituțiile de cultură.

Cookies